Vurige Horizon: Abstract Rood-Oranje Meesterwerk | Kunst voor in huis
Vurige Horizon: Abstract Rood-Oranje Meesterwerk foto 1

Ontdek 'Vurige Horizon': Een Dans van Rood en Oranje in Abstractie

Omschrijving

Het schilderij "Vurige Horizon" is een betoverende abstracte compositie die de kracht en warmte van rood-oranje tinten verkent. Elke penseelstreek, elk kleurvlak, lijkt de energie van een zonsondergang of de vlammen van een kampvuur vast te leggen.

De diepe rode tinten vermengen zich harmonieus met levendige oranje accenten, waardoor een visuele symfonie ontstaat die de kijker meeneemt op een reis door emotie en vorm. De kleuren lijken als golven over het canvas te vloeien, elkaar te kruisen en samen te smelten in een choreografie van kleur en textuur.

"Vurige Horizon" is meer dan slechts een abstract schilderij; het is een ervaring, een gevoel. Het roept emoties op van passie, verlangen en de ongrijpbare magie van een horizon die in vuur en vlam lijkt te staan. Het is een ode aan de schoonheid van kleur en de emoties die deze kan opwekken. Een kunstwerk dat zeker een centraal punt in elke ruimte zal vormen.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Vurige Horizon: Abstract Rood-Oranje Meesterwerk foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.