Abstract Schilderij: 'Zonnestraal Contrast' in Geel-Zwart-Wit | Kunst voor in huis
Abstract Schilderij: 'Zonnestraal Contrast' in Geel-Zwart-Wit foto 1

Ontdek 'Zonnestraal Contrast': Een Abstract Meesterwerk

Omschrijving

Het schilderij "Zonnestraal Contrast" is een intrigerend samenspel van geel, zwart en wit. Deze abstracte compositie weerspiegelt de dynamische interactie tussen licht en donker, tussen ruimte en vorm.

Het felle geel, dat doet denken aan een zonnestraal, doorbreekt krachtig het zwart-witte landschap, waardoor een levendige en tegelijkertijd harmonieuze spanning in het kunstwerk ontstaat. De diepe zwarten voegen een zekere diepgang en mysterie toe, terwijl het zuivere wit ruimte en lichtheid introduceert.

Dit stuk nodigt de kijker uit om verder te kijken dan het oppervlak, om de onderliggende emoties en betekenissen te verkennen die worden opgeroepen door de krachtige kleurencombinatie en de abstracte vormen. "Zonnestraal Contrast" is een getuigenis van de eindeloze mogelijkheden van abstracte kunst en de diepe emoties die kleur en vorm kunnen oproepen.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Abstract Schilderij: 'Zonnestraal Contrast' in Geel-Zwart-Wit foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.