Vloeibare Fantasie: Abstract schilderij in Miro's Stijl | Kunst voor in huis
Vloeibare Fantasie: Abstract schilderij in Miro's Stijl foto 1

Vloeibare Fantasie: Abstract Sculptuur in Levende Kleuren

Omschrijving

"Vloeibare Fantasie" is een meesterwerk van olieverf op canvas, dat de essentie van abstracte kunst en surrealistische verbeelding vangt. Geïnspireerd door de stijl van Joan Miro, met invloeden uit Picasso's kubistische periode en de droomachtige beelden van Salvador Dali, biedt dit schilderij een rijke visuele ervaring.

Het schilderij is uitgevoerd in een levendig kleurenpalet van blauw, groen, rood, geel, oranje en paars, met zwarte inktcontouren die de vormen accentueren. Deze kleuren en vormen, in de stijl van dadaïsme, creëren een dynamische compositie tegen een donkere, bruine achtergrond. De organische vormen lijken te zweven of te smelten, wat een gevoel van beweging en transformatie oproept.

De keuze voor een houten paneel als ondergrond geeft het werk een bijzondere textuur en diepte. De olieverf is dik en expressief aangebracht, waardoor de kleuren extra levendig en tastbaar worden. Dit contrast tussen de donkere achtergrond en de heldere, levendige kleuren zorgt voor een krachtige visuele impact.

"Vloeibare Fantasie" is niet alleen een eerbetoon aan de grootheden van de moderne kunst, maar ook een uniek kunstwerk op zichzelf. Het nodigt de kijker uit om zich te verliezen in de abstracte vormen en kleuren, en om de verschillende interpretaties en emoties die het werk oproept, te verkennen. Het is een schilderij dat zowel de geest als het oog prikkelt, en een opvallende toevoeging zou zijn aan elke kunstcollectie.

Dit schilderij is perfect voor liefhebbers van abstracte en surrealistische kunst, en biedt een boeiende blik op de mogelijkheden van vorm en kleur in de moderne schilderkunst. Het werk straalt een gevoel van vrijheid en creativiteit uit, en inspireert tot nieuwe manieren van kijken en denken over kunst.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Vloeibare Fantasie: Abstract schilderij in Miro's Stijl foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.