Vurige rode Stilte: Modern Abstract Kunstwerk in Olieverf | Kunst voor in huis
Vurige rode Stilte: Modern Abstract Kunstwerk in Olieverf foto 1

Vurige rode Stilte: Een Modern Abstract Meesterwerk

Omschrijving

"Vurige Stilte" is een intrigerend modern abstract schilderij, waarin de levendige en intense kleuren oranje en rood de hoofdrol spelen. Deze kunstwerken zijn met een opmerkelijke dikte in olieverf op het doek aangebracht, wat zorgt voor een rijke textuur en een bijna driedimensionaal effect dat het licht op unieke wijze vangt.

De keuze voor de kleuren oranje en rood is niet toevallig. Deze kleuren staan bekend om hun vermogen om emoties op te wekken, variërend van passie en warmte tot kracht en energie. "Vurige Stilte" brengt deze emoties samen in een harmonie die zowel het oog als de ziel raakt.

De compositie van het schilderij is abstract, waardoor de kijker wordt uitgenodigd om eigen interpretaties en connecties te maken. De gelaagdheid van de verf en de dynamische bewegingen binnen het werk creëren een visueel spektakel dat blijft boeien en nieuwe details onthult bij elke blik.

"Vurige Stilte" is meer dan een schilderij; het is een ervaring die de kracht van kleur en textuur gebruikt om een diepe emotionele reactie op te wekken. Dit stuk zou een opvallend middelpunt vormen in elke ruimte, en biedt een eindeloze bron van inspiratie en contemplatie.

 

 

 

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Vurige rode Stilte: Modern Abstract Kunstwerk in Olieverf foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.