Vuurstorm: Abstracte Olieverf Schilderij | Kunst voor in huis
Vuurstorm: Abstracte Olieverf Schilderij foto 1

Vuurstorm: Abstract Modern Schilderij

Omschrijving

"Beeld je een explosie van warme tonen in, waar rood en oranje zich vermengen in een chaotische dans op het canvas. Dit is 'Vuurstorm', een abstract olieverfschilderij ontworpen door JP. Elk penseelstreek roept een gevoel van energie en beweging op, terwijl de diepte en textuur die door de penseelstreken worden gecreëerd, de kijker meenemen naar een wereld van verbazing en verbeelding.

De warme tonen domineren het doek, maar er zijn subtiele accenten van andere kleuren die zich vermengen in deze tumultueuze scene. Het is alsof de verf zelf in beweging is, dansend op het canvas en de toeschouwer meeneemt op een reis van emotie en sensatie.

JP heeft met dit schilderij een meesterwerk van abstracte kunst gecreëerd, waarbij elke penseelstreek doordrenkt is met expressie en intentie. Het is een uitnodiging om de chaos te omarmen en de schoonheid te vinden in het tumult van het leven. 'Vuurstorm' is niet alleen een schilderij; het is een ervaring, een moment van intense emotie vastgelegd op doek."

 

 

 

 

 

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Vuurstorm: Abstracte Olieverf Schilderij foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.