Boeddha Sabai: Spirituele Kunst voor Innerlijke Rust | Kunst voor in huis
Boeddha Sabai: Spirituele Kunst voor Innerlijke Rust foto 1

Boeddha Sabai

Omschrijving

Het schilderij "Boeddha Sabai" is een artistieke interpretatie van de serene en vredige natuur van Boeddha. Het woord 'Sabai' in het Thais staat voor welzijn, comfort, en tevredenheid, en dit werk straalt deze elementen in volle glorie uit.

Het schilderij maakt gebruik van zachte, kalmerende kleuren, subtiel aangebracht met verfijnde penseelstreken, om een diep gevoel van rust en meditatie op te roepen. De figuur van Boeddha zelf wordt afgebeeld in een staat van diepe meditatie, met een gezicht dat zowel vreugde als innerlijke rust uitstraalt.

Bijzondere aandacht is besteed aan de textuur van het schilderij. De verf is zo aangebracht dat het een tastbare diepte geeft aan het kunstwerk, waardoor de kijker bijna fysiek de sereniteit kan voelen die van het doek afstraalt.

"Boeddha Sabai" is niet slechts een esthetisch kunstwerk, maar ook een spirituele beleving die een moment van pauze en reflectie in ons hectische leven biedt. Het is het perfecte stuk voor diegenen die op zoek zijn naar een kunstwerk met zowel visuele als spirituele diepgang.

 

 

 

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Boeddha Sabai: Spirituele Kunst voor Innerlijke Rust foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.