Boeddha's Eeuwige Sereniteit: Olieverf Kunstwerk | Kunst voor in huis
Boeddha's Eeuwige Sereniteit: Olieverf Kunstwerk foto 1

Ontdek de Rust van 'Boeddha's Eeuwige Sereniteit

Omschrijving

"Boeddha's Eeuwige Sereniteit" is een meesterlijk olieverfschilderij dat de kijker uitnodigt om de diepe vrede en contemplatieve rust van Boeddha te ervaren. Dit kunstwerk is niet alleen een visueel genot maar ook een spirituele reis, die de toeschouwer meeneemt naar een staat van innerlijke kalmte en sereniteit.

Geschilderd met een palet van aardse tinten, verrijkt met subtiele gouden en bronzen accenten, brengt dit schilderij de iconische figuur van Boeddha tot leven tegen een achtergrond van harmonieuze kleuren. De zachte penseelstreken en de rijke texturen van de olieverf voegen een tastbare diepte toe aan het beeld, waardoor de serene uitstraling van Boeddha wordt versterkt.

De compositie van het schilderij is zorgvuldig uitgebalanceerd, met aandacht voor zowel de fijnheid van Boeddha's gelaatstrekken als de krachtige uitstraling van zijn pose. De ogen van Boeddha zijn gesloten in meditatie, een uitnodiging aan de kijker om te pauzeren, te reflecteren en misschien zelfs deel te nemen aan een moment van stilte en bezinning.

"Boeddha's Eeuwige Sereniteit" is een kunstwerk dat transcendeert. Het biedt niet alleen esthetische schoonheid, maar dient ook als een bron van inspiratie en rust voor iedereen die ernaar kijkt. Het is een perfect stuk voor diegenen die een stukje sereniteit in hun ruimte willen brengen en een dagelijkse herinnering aan de kracht van stilte en vrede zoeken.

 

 

 

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Boeddha's Eeuwige Sereniteit: Olieverf Kunstwerk foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.