Anunnaki Visioen: Mysterieuze Echo's van de Oudheid | Kunst voor in huis
Anunnaki Visioen: Mysterieuze Echo's van de Oudheid foto 1

Ontdek Schilderij de Wereld van Anunnaki Visioen

Omschrijving

"Anunnaki Visioen" is een intrigerend olieverfschilderij dat een fascinerende interpretatie biedt van de oude Anunnaki, een groep goddelijke wezens bekend uit de Mesopotamische mythologie. Dit kunstwerk verenigt historische mysterie met hedendaagse artistieke expressie, waardoor een visueel boeiende ervaring ontstaat die de toeschouwer meeneemt naar een wereld van mythe en legende.

De kern van dit schilderij is de krachtige weergave van een Anunnaki figuur, wiens gelaatstrekken zijn uitgevoerd in diverse schakeringen van blauw, symbolisch voor wijsheid en goddelijkheid in veel culturen. Deze keuze geeft het portret een etherische en bijna bovennatuurlijke uitstraling, die versterkt wordt door de traditionele Mesopotamische motieven en symbolen die subtiel in de achtergrond zijn verwerkt.

Het gebruik van olieverf verhoogt de intensiteit van het kleurenpalet, waarbij de rijke, levendige blauwtinten contrasteren met de warmere aardetinten die de achtergrond vullen. Dit zorgt voor een dynamisch evenwicht dat de oude en de moderne tijden met elkaar verbindt. De techniek van het schilderen met dikke, textuurrijke lagen olieverf draagt bij aan een driedimensionaal effect, waardoor het schilderij een bijna tastbare kwaliteit krijgt.

De kunstenaar, die zich laat inspireren door zowel de historische artefacten als door moderne artistieke stromingen, heeft gekozen voor een stijl die zowel archaïsch als vernieuwend is. Dit resulteert in een werk dat niet alleen een eerbetoon is aan de Anunnaki maar ook een reflectie op de tijdloze menselijke fascinatie voor het onbekende en het bovennatuurlijke.

"Anunnaki Visioen" is meer dan een kunstwerk; het is een poort naar het verleden, een brug naar de oorsprong van onze collectieve mythen. Het is een uitnodiging aan de kijker om de oude verhalen opnieuw te beleven en te overdenken, door de ogen van zowel de historische mens als de hedendaagse kunstenaar. Dit schilderij is een must-have voor liefhebbers van zowel kunst als geschiedenis, die de diepere lagen van onze beschaving en haar verhalen willen verkennen.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Anunnaki Visioen: Mysterieuze Echo's van de Oudheid foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.