Anunnaki Vleugels: Mystiek Olieverfschilderij over ons verleden | Kunst voor in huis
Anunnaki Vleugels: Mystiek Olieverfschilderij over ons verleden foto 1

Verken de Mystiek van 'Anunnaki Vleugels' Schilderij

Omschrijving

"Anunnaki Vleugels" is een betoverend kunstwerk dat een unieke interpretatie biedt van de mythische Anunnaki, oude godheden die volgens de Mesopotamische mythologie uit de hemel kwamen. Combineert dit werk de mystieke elementen van oude culturen met een moderne artistieke flair.

Het centrale element van het schilderij is een majestueuze vogel, uitgebeeld in de kenmerkende stijl van de Anunnaki-kunst. De vogel, geschilderd met rijke bruine tinten, symboliseert zowel vrijheid als goddelijke connectie, en weerspiegelt de kracht en wijsheid van de Anunnaki. Zijn vleugels, gedetailleerd en indrukwekkend, lijken bijna te bewegen, wat een gevoel van leven en energie geeft aan het schilderij.

De achtergrond van het schilderij is subtiel maar doordringend, met zachte aardetinten die de vogel accentueren en de kijker naar het middelpunt van het doek trekken. De textuur van de olieverf voegt een dimensionale diepte toe die de visuele ervaring versterkt. Elke penseelstreek is zorgvuldig geplaatst om de illusie van licht en schaduw te verfijnen, waardoor de afbeelding een bijna fotografische realiteit krijgt maar toch weer een olieverfschilderij vertegenwoordigd.

"Anunnaki Vleugels" nodigt de kijker uit om dieper na te denken over de verbinding tussen het oude verleden en hedendaagse interpretaties van mythologie en spiritualiteit. Het is niet alleen een visueel meesterwerk, maar ook een reflectie op de eeuwige vragen over onze oorsprong en de hogere machten die ons bestaan mogelijk beïnvloeden.

Dit schilderij is ideaal voor liefhebbers van kunst die zowel een diepe historische resonantie als een sterke esthetische aantrekkingskracht waarderen. "Anunnaki Vleugels" zal ongetwijfeld een gespreksonderwerp zijn, of het nu pronkt in een galerie of een persoonlijke collectie, en biedt een onuitwisbare indruk van mysterie en schoonheid die de toeschouwer nog lang zal bijblijven.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Anunnaki Vleugels: Mystiek Olieverfschilderij over ons verleden foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.