Wollige Weide: Betoverende Schapen Schilderij | Kunst voor in huis
Wollige Weide: Betoverende Schapen Schilderij foto 1

Betreed de 'Wollige Weide': Een Rustgevende Afspiegeling van Landelijke Sereniteit

Omschrijving

Wollige Weide" is een prachtig olieverf schilderij dat het eenvoudige en serene leven op het platteland viert. Op dit schilderij zie je een kudde zachte, wollige schapen die vredig grazen op een groen weide. De schapen worden afgebeeld in een rustige staat, en hun pure witte vachten contrasteren prachtig met de rijke groenen van het gras en de warme tonen van de omringende natuur.

De kunstenaar heeft elk schaap zorgvuldig en met liefde geschilderd, waardoor hun unieke karakters naar voren komen. De lucht boven hen is een mengeling van zachte ochtendgloren en de belofte van een nieuwe dag.

Het gebruik van licht en schaduw, samen met de zachte penseelstreken, voegt een laag van realisme en emotionele diepte toe aan het schilderij. Het roept een gevoel van rust, harmonie en verbondenheid met de natuur op, en nodigt de kijker uit om een moment van rust te nemen en de eenvoudige schoonheid van het landelijke leven te waarderen.

"Wollige Weide" is meer dan een schilderij; het is een uitnodiging om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en een moment van rust te vinden in de serene en ongerepte schoonheid van het platteland. Het is een lofzang op het eenvoudige en het serene, en het biedt een verfrissend contrast met de hectiek van het moderne leven.

 

 

 

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Wollige Weide: Betoverende Schapen Schilderij foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.