Majestueuze Tocht: Olieverfschilderij van een Olifant | Kunst voor in huis
Majestueuze Tocht: Olieverfschilderij van een Olifant foto 1

de Majestueuze Tocht

Omschrijving

De Majestueuze Tocht" is een adembenemend olieverfschilderij dat de intrigerende schoonheid en majesteit van een olifant prachtig weergeeft. Met zijn indrukwekkende aanwezigheid en doordringende ogen, neemt de olifant je onmiddellijk mee naar zijn wereld: een landschap dat even wild als wonderschoon is.

De kunstenaar heeft gebruik gemaakt van een rijke combinatie van tinten om niet alleen de olifant zelf, maar ook het omringende met een verbazingwekkend realisme en detail weer te geven. Het spel van licht en schaduw op de huid van de olifant geeft het schilderij een haast levensecht karakter, terwijl de textuur van de verf een extra dimensie van diepte en tactiliteit aan het werk toevoegt.

Dit schilderij is meer dan slechts een visueel genoegen; het is een eerbetoon aan een van de meest iconische dieren van onze planeet. "De Majestueuze Tocht" biedt een moment van stilte en reflectie, een kans om de grandeur van de natuur en de dieren die haar bewonen te bewonderen. Een meesterwerk dat in elke ruimte een gevoel van rust en bewondering zal opwekken.

 

 

 

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Majestueuze Tocht: Olieverfschilderij van een Olifant foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.