Koele Blikken: Portret van een Koe in Olieverf | Kunst voor in huis
Koele Blikken: Portret van een Koe in Olieverf foto 1

Koele Blikken: Een Olieverf Portret dat Betoverd

Omschrijving

"Koele Blikken" is een expressief olieverfportret dat de essentie van het plattelandsleven vangt door de intense en doordringende blik van een koe. Dit kunstwerk springt eruit door het gebruik van een uniek kleurenpalet, bestaande uit diepe schakeringen van blauw, warme bruine tonen, met accenten in zuiver wit en diepzwart. Het contrast en de harmonie tussen deze kleuren brengen de textuur en de ziel van het onderwerp tot leven.

Elke penseelstreek draagt bij aan het karakter en de diepte van het portret, waarbij de koe niet enkel als dier, maar als een wezen met een eigen verhaal wordt neergezet. De achtergrond, in subtiele tinten, laat de koe naar voren komen en versterkt haar aanwezigheid op het doek. "Koele Blikken" is niet zomaar een portret; het is een venster naar de serene en toch indrukwekkende wereld van het dier, vastgelegd in de tijdloze schoonheid van olieverf. Dit schilderij nodigt de kijker uit om verder te kijken dan het oppervlak en verbinding te maken met de natuurlijke wereld op een dieper niveau.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Koele Blikken: Portret van een Koe in Olieverf foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.