Olieverf Schilderij: 'Kleurrijke Berenblik' in Frisse Kleuren | Kunst voor in huis
Olieverf Schilderij: 'Kleurrijke Berenblik' in Frisse Kleuren foto 1

Olieverf Meesterwerk: De 'Kleurrijke Berenblik

Omschrijving

Het schilderij "Kleurrijke Berenblik" is een sprankelende viering van de natuur en het dierenrijk. Op dit canvas staat een imposante beer, maar in plaats van de traditionele bruine tinten is dit majestueuze wezen afgebeeld in een scala aan frisse en levendige kleuren.

De diepe blauwtinten, zonnige gelen, en speelse rozen komen samen om een uniek en opvallend portret te creëren. Het gebruik van olieverf voegt een rijke diepte en textuur toe aan het schilderij, waardoor elk detail van de beer, van zijn doordringende ogen tot de pluizige vacht, tot leven komt.

Dit kunstwerk is meer dan alleen een afbeelding; het is een ervaring. "Kleurrijke Berenblik" nodigt de toeschouwer uit om de natuur en haar bewoners op een geheel nieuwe en frisse manier te bekijken. Het is een herinnering aan de wonderen van de natuur en de kleuren die ons dagelijks leven verrijken.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Olieverf Schilderij: 'Kleurrijke Berenblik' in Frisse Kleuren foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.