Drietal in Harmonie: Olieverf Kunst Koeien | Kunst voor in huis
Drietal in Harmonie: Olieverf Kunst Koeien foto 1

Olieverfschilderij 'Drietal in Harmonie' - Drie Koeien in Beeld

Omschrijving

Het schilderij "Drietal in Harmonie" is een prachtige weergave van drie koeien, geschilderd in levendige olieverf. Dit kunstwerk legt de essentie van het landelijke leven vast met een subtiele elegantie en een gevoel van rust.

De drie koeien zijn met grote zorgvuldigheid en aandacht voor detail geschilderd, elk met unieke kenmerken die hun individualiteit benadrukken. De compositie van het schilderij creëert een harmonieus geheel, waarin de koeien ontspannen in hun natuurlijke habitat staan. Ze zijn omgeven door zachte groene weiden en een heldere blauwe lucht, wat het beeld een serene en rustgevende uitstraling geeft.

De kleuren zijn rijk en diep, met een gebruik van aardetinten die warmte en diepte aan het schilderij toevoegen. De textuur van de olieverf versterkt de visuele impact, waardoor de vacht van de koeien bijna tastbaar lijkt en het landschap een levendige dimensie krijgt.

"Drietal in Harmonie" is niet alleen een weergave van drie koeien; het is een viering van landelijk schoon en de eenvoudige vreugden van het plattelandsleven. Dit schilderij nodigt de kijker uit om stil te staan bij de natuurlijke schoonheid die ons dagelijks omringt en is een prachtige toevoeging aan elke kunstcollectie die de rust en vrede van het buitenleven waardeert.

Schilderij kan ook rechthoekig geschilder worden.

Design by JP

 

 

 

 

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Drietal in Harmonie: Olieverf Kunst Koeien foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.