Kleurrijke Koning: Olieverf Leeuw in Frisse Kleuren | Kunst voor in huis
Kleurrijke Koning: Olieverf Leeuw in Frisse Kleuren foto 1

Olieverfschilderij: Kleurrijke Koning - De Leeuw in Nieuw Licht

Omschrijving

"Kleurrijke Koning" is een meesterwerk dat de majestueuze leeuw op een unieke, frisse manier weergeeft. In plaats van de traditionele goudbruine tinten, schittert deze leeuw in een palet van levendige en heldere kleuren, van diepblauw tot smaragdgroen en feloranje.

Dit olieverfschilderij speelt met contrasten, waarbij de kracht en ernst van de leeuw worden gecombineerd met een kleurenschema dat zowel speels als modern aanvoelt. De dikke penseelstreken voegen diepte en textuur toe, waardoor de leeuw bijna driedimensionaal lijkt te brullen vanaf het doek.

"Kleurrijke Koning" is niet zomaar een schilderij van een leeuw; het is een ode aan zowel de traditionele als de hedendaagse kunst. Het is een stuk dat de kijker uitnodigt om de natuur en haar wezens te zien in een geheel nieuw, verfrissend licht. Een must-have voor liefhebbers van zowel dieren als moderne kunst.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Kleurrijke Koning: Olieverf Leeuw in Frisse Kleuren foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.