Fluisterende Vossenwijsheid: Olieverf Uniek door JP | Kunst voor in huis
Fluisterende Vossenwijsheid: Olieverf Uniek door JP foto 1

Ontdek de Magie van 'Fluisterende Vossenwijsheid

Omschrijving

"Fluisterende Vossenwijsheid" is een meesterwerk in olieverf dat de essentie van de natuur en haar mysterieuze bewoners vangt. Ontworpen door de getalenteerde designer JP, toont dit schilderij een vos niet alleen als een dier, maar als een symbool van listigheid, intelligentie, en overleving. De blik van de vos trekt de kijker direct aan, zijn ogen fonkelen met onuitgesproken verhalen en een wijsheid die ouder is dan de tijd.

JP's gebruik van olieverf brengt een ongekende diepte en textuur in het schilderij, waarbij elke penseelstreek en kleurnuance bijdraagt aan het levendige, bijna tastbare gevoel van de vacht en de omgeving van de vos. Het kleurenpalet is warm en aards, met rijke tinten van oranje, bruin en groen die harmonieus samenvloeien en het canvas tot leven wekken.

Dit schilderij is niet alleen een visueel spektakel; het is een ode aan de wilde natuur en de ongetemde geest die in elk wezen schuilt. "Fluisterende Vossenwijsheid" nodigt de kijker uit om dieper na te denken over de band tussen mens en natuur en de lessen die we kunnen leren van onze dierlijke tegenhangers. Het is een must-have voor elke liefhebber van natuur, dieren en fijne kunst.

 

 

 

 

 

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Fluisterende Vossenwijsheid: Olieverf Uniek door JP foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.