Koninklijke Manen: Een Majestueus Leeuwen Schilderij | Kunst voor in huis
Koninklijke Manen: Een Majestueus Leeuwen Schilderij foto 1

Ontdek de Majesteit van de Leeuw in 'Koninklijke Manen

Omschrijving

"Koninklijke Manen" is een ontzagwekkend kunstwerk dat de majesteitelijke leeuw in al zijn glorie vastlegt. De gedetailleerde penseelstreken brengen elke manenhaar tot leven, waardoor de koning van de jungle recht van het canvas lijkt te springen.

De diepe, rijke kleuren weerspiegelen de natuurlijke habitat van de leeuw, terwijl de intense blik van het dier de kijker recht in de ziel lijkt te kijken. De achtergrond is subtiel gehouden om de nadruk volledig op de leeuw te leggen, waardoor dit schilderij zowel een rustige als een krachtige uitstraling heeft.

Het schilderij is een ode aan de natuurlijke wereld en de ongetemde schoonheid van de leeuw. De textuur van de verf voegt een extra dimensie van realisme en diepte toe, waardoor "Koninklijke Manen" een schilderij is dat de essentie van de leeuw prachtig weet vast te leggen.

Dit kunstwerk is niet alleen een visueel spektakel, maar het roept ook een gevoel van bewondering en respect op voor de natuurlijke kracht en elegantie van de leeuw. Het is een tijdloos stuk dat zowel kunstliefhebbers als natuurliefhebbers zal aanspreken, en een trotse toevoeging aan elke kunstcollectie zou zijn.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Koninklijke Manen: Een Majestueus Leeuwen Schilderij foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.