Paradijsvogel Echo's: Kleurrijk Papagaai Olieverf Schilderij | Kunst voor in huis
Paradijsvogel Echo's: Kleurrijk Papagaai Olieverf Schilderij foto 1

Ontdek de 'Paradijsvogel Echo's': Een Kleurrijke Ode aan de Papagaai

Omschrijving

"Paradijsvogel Echo's" is een explosie van kleur en textuur, gevangen op canvas door de delicate penseelstreken van olieverf. Dit meesterwerk toont een papagaai in al zijn glorie, omringd door een tropische fantasie van flora. Elke veer van de papagaai is zorgvuldig geschilderd met een palet van levendige kleuren, van diepblauw en smaragdgroen tot felle tinten van rood en geel.

Het schilderij nodigt de kijker uit om de complexiteit en diversiteit van de natuurlijke wereld te waarderen. De achtergrond van het schilderij is subtiel gehouden, met zachte tinten groen en blauw die de kleurrijke verschijning van de papagaai benadrukken. Door de textuurrijke toepassing van de olieverf komt het tafereel bijna tot leven en lijkt de papagaai elk moment van het canvas te kunnen vliegen.

"Paradijsvogel Echo's" is niet alleen een eerbetoon aan de schoonheid van de papagaai, maar ook aan de wonderen van de natuur zelf. Dit schilderij transformeert elke ruimte in een kleurrijk paradijs, waardoor het een perfecte aanvulling is voor liefhebbers van kunst en natuur.

 

 

 

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Paradijsvogel Echo's: Kleurrijk Papagaai Olieverf Schilderij foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.