Leeuwenhart in Spectrum: Kleurrijk Olieverf Meesterwerk | Kunst voor in huis
Leeuwenhart in Spectrum: Kleurrijk Olieverf Meesterwerk foto 1

Ontdek Leeuwenhart in Spectrum: Een Ode aan Kleur

Omschrijving

Leeuwenhart in Spectrum is een adembenemend olieverfschilderij dat de koning van de dieren op een ongekend levendige manier portretteert. Dit kunstwerk is niet zomaar een afbeelding van een leeuw; het is een viering van kracht, moed, en diversiteit, allemaal gevangen in het spectrum van kleuren die over het canvas dansen.

De kunstenaar heeft een spectaculaire techniek toegepast waarbij elke penseelstreek bijdraagt aan een explosie van kleur. Rijke tinten rood, blauw, geel en groen mengen harmonieus samen, waardoor de leeuw bijna van het doek af lijkt te springen. Het gebruik van contrastrijke kleuren brengt de majesteitelijke houding en intense blik van de leeuw tot leven, waardoor het schilderij een onvergetelijke indruk maakt.

"Leeuwenhart in Spectrum" is niet alleen een visueel spektakel; het is ook een stuk dat tot nadenken stemt. Het daagt traditionele percepties uit en nodigt de kijker uit om de kracht en schoonheid van diversiteit te omarmen. Dit meesterwerk is een perfecte aanvulling voor elke ruimte, belichamend zowel de wilde geest van de natuur als de onbegrensde mogelijkheden van kunst.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Leeuwenhart in Spectrum: Kleurrijk Olieverf Meesterwerk foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.