Gentle Giants: Olieverf Koeienschilderij | Kunst voor in huis
Gentle Giants: Olieverf Koeienschilderij foto 1

Verbonden met de Aarde: Gentle Giants

Omschrijving

"Gentle Giants" is meer dan alleen een olieverfschilderij; het is een eerbetoon aan de majestueuze en rustieke schoonheid van koeien. De koe, met zijn kalme en bedachtzame blik, staat symbool voor verbondenheid met de aarde en de rust van het plattelandsleven. In dit olieverfschilderij wordt de koeienkop afgebeeld in diepe, rijke bruine tinten die contrasteren met de zuiverheid van de witte achtergrond.

Het dikke schilderen van de verf voegt een tastbare dimensie toe aan het kunstwerk, waardoor de kijker de textuur bijna kan voelen. Elk penseelstreek is doordrenkt met passie en precisie, elk detail zorgvuldig uitgewerkt om de essentie van de koe vast te leggen.

Dit schilderij, ontworpen door de getalenteerde designer JP, straalt een gevoel van sereniteit en eenvoud uit. Het brengt de kijker terug naar de basis, naar de tijdloze connectie tussen mens en dier, tussen land en leven. "Gentle Giants" is een kunstwerk dat de ziel raakt en een blijvende indruk achterlaat.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Gentle Giants: Olieverf Koeienschilderij foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.