Champagne Ode: Vier Vrouwen in Abstract Figuratief | Kunst voor in huis
Champagne Ode: Vier Vrouwen in Abstract Figuratief foto 1

Abstract Figuratief Meesterwerk: Vier Vrouwen en Champagne

Omschrijving

Het olieverfschilderij "VierVrouwen: Champagne Ode" is een fascinerende fusie van abstracte en figuratieve elementen. Dit unieke kunstwerk toont vier vrouwen, gevangen in een moment van vreugde en viering, terwijl ze samen champagne drinken.

Elke figuur op het schilderij is uniek vormgegeven, waarbij de abstracte stijl de persoonlijke uitstraling en emotie van elke vrouw benadrukt. De kleurstelling is zowel rijk als subtiel, met gouden en zilveren accenten die het sprankelende van de champagne weerspiegelen.

De compositie van het schilderij is dynamisch en levendig. De vormen van de vrouwen overlappen en vermengen zich op een manier die de oogstrelende complexiteit van het vrouwelijk gezelschap en hun onderlinge verbondenheid benadrukt. De achtergrond van het schilderij is met zachte, vloeiende penseelstreken uitgewerkt, wat zorgt voor een dromerige en feestelijke sfeer.

"Dit werk is niet alleen een viering van vriendschap en samenzijn maar ook een ode aan de kracht en gratie van vrouwelijkheid. Het nodigt de toeschouwer uit om deel te nemen aan dit intieme, vrolijke moment. "Vier Vrouwen: Champagne Ode" is een prachtig voorbeeld van hoe abstracte en figuratieve kunst samen kunnen komen om iets werkelijk betoverends te creëren.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Champagne Ode: Vier Vrouwen in Abstract Figuratief foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.