Gezicht van Emotie: Abstract Figuratief Schilderij | Kunst voor in huis
Gezicht van Emotie: Abstract Figuratief Schilderij foto 1

Abstract Figuratief Schilderij: Gezicht van Emotie

Omschrijving

"Gezicht van Emotie" is een aangrijpend abstract, figuratief schilderij waarin de complexiteit en diepte van menselijke emoties worden gevierd. Het schilderij verkent de verschillende facetten van emotie door middel van een abstracte representatie van een gezicht, waarbij elk deel van het gezicht een ander spectrum van gevoel en ervaring lijkt te belichamen.

Het kleurenpalet is zorgvuldig gekozen en speelt met een mix van warme en koele tinten om de dynamiek van menselijke expressie vast te leggen. De ongedefinieerde, vloeiende lijnen en vormen van het gezicht creëren een intrigerend beeld dat de kijker uitnodigt om dieper in de vele lagen van emotie en begrip te graven.

De techniek en stijl van dit schilderij zijn speels, maar tegelijkertijd diepgaand. De kunstenaar maakt gebruik van een mix van abstracte en figuratieve elementen om een kunstwerk te creëren dat de essentie van menselijke emotie en expressie verkent.

"Gezicht van Emotie" is niet alleen een visueel meeslepend kunstwerk, maar ook een diepgaande artistieke verkenning van wat het betekent om mens te zijn. Het schilderij nodigt uit tot reflectie en biedt een unieke kans om de complexiteit van onze eigen emoties en ervaringen te verkennen.

Design by JP

Max. 5 reproducties

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Gezicht van Emotie: Abstract Figuratief Schilderij foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.