Gele Zonnestralen: Abstract Olieverf van Moeder en Kind | Kunst voor in huis
Gele Zonnestralen: Abstract Olieverf van Moeder en Kind foto 1

Abstract Olieverf Schilderij: 'Gele Zonnestralen: Moeder & Kind

Omschrijving

"Gele Zonnestralen: Moeder & Kind" is een abstract olieverfschilderij dat de tijdloze band tussen moeder en kind verkent, geïnspireerd door de figuratieve stijl van JP. Dit kunstwerk speelt met de contrastrijke kleuren geel, grijs en zwart om een scène vol emotie en diepte te creëren. Het geel symboliseert de warmte en liefde tussen moeder en kind, terwijl de grijze en zwarte tinten de complexiteit en uitdagingen van het ouderschap weerspiegelen.

De compositie is zowel dynamisch als intiem, met vloeiende lijnen en vormen die de figuren abstract weergeven, waardoor kijkers uitgenodigd worden hun eigen ervaringen en gevoelens in het schilderij te projecteren. De dikke, textuurrijke toepassing van olieverf voegt een tactiele dimensie toe die het visuele genot versterkt en de kijker dichter bij de essentie van de moeder-kind relatie brengt.

"Gele Zonnestralen: Moeder & Kind" is niet alleen een kunstwerk maar ook een gesprek over liefde, bescherming en de onbreekbare band die gezinsleden delen, gevangen in de universele taal van kleur en vorm. Dit schilderij is een perfecte aanvulling op elke ruimte die verrijkt wordt door de kracht van abstracte kunst en de diepe, emotionele resonantie van familiebanden.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Gele Zonnestralen: Abstract Olieverf van Moeder en Kind foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.