Betoverende Blik: Kleurrijk Olieverf Portret | Kunst voor in huis
Betoverende Blik: Kleurrijk Olieverf Portret foto 1

Betoverende Blik: Olieverfschilderij

Omschrijving

"Betoverende Blik" is meer dan alleen een olieverf schilderij; het is een verhaal verteld in kleur en emotie. JP, de getalenteerde ontwerper achter dit meesterwerk, heeft de diepe, verleidelijke ogen van de vrouw op een unieke en betoverende manier vastgelegd.

Met dikke, kleurrijke verfstreken weet JP de essentie van de vrouw te vangen, waarbij de kleuren spatten en dansen op het doek. Elke penseelstreek is doordrenkt van passie en expressie, waardoor het portret tot leven komt voor de toeschouwer.

De vrouw op het doek lijkt bijna uit het schilderij te stappen, haar blik trekt je onweerstaanbaar naar binnen. Haar ogen stralen mysterie en kracht uit, en toch ook een vleugje kwetsbaarheid. Het is een portret dat de ziel raakt en de verbeelding prikkelt.

Als je naar "Betoverende Blik" kijkt, word je meegevoerd op een reis van emotie en schoonheid. Het is een schilderij dat blijft intrigeren en inspireren, elke keer dat je ernaar kijkt.

 

 

 

 

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Betoverende Blik: Kleurrijk Olieverf Portret foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.