Dubbele Zielen: Abstract Olieverfschilderij van Twee Gezichten | Kunst voor in huis
Dubbele Zielen: Abstract Olieverfschilderij van Twee Gezichten foto 1

Dubbele Zielen: Abstracte Profielen Olieverfschilderij

Omschrijving

"Dubbele Zielen" is een fascinerend abstract olieverfschilderij dat de complexiteit van menselijke emoties en relaties weergeeft. Dit kunstwerk toont twee gezichten in profiel, een mannelijke en een vrouwelijke, die naar elkaar zijn gekeerd. De gezichten worden omgeven door vloeiende lijnen en geometrische vormen, die symboliseren hoe hun emoties in elkaar vervloeien en botsen.

Het gebruik van kleur in "Dubbele Zielen" is bijzonder expressief. De achtergrond bestaat uit een intrigerende mix van warme gele tinten en koele grijstinten, wat een sfeer van melancholie of verdriet oproept. Deze kleurkeuze versterkt de emotionele impact van het schilderij en nodigt de kijker uit om diepere lagen van betekenis te verkennen.

Geïnspireerd door de kubistische stijl van Pablo Picasso, speelt "Dubbele Zielen" met vormen en perspectieven op een manier die zowel uitdagend als meeslepend is. De gezichten zijn niet in realistische proporties geschilderd, maar in een fragmentarische en abstracte stijl die hun innerlijke conflicten en verbindingen weerspiegelt. Dit zorgt ervoor dat de kijker voortdurend nieuwe details en interpretaties ontdekt bij elke blik.

De dikke lagen olieverf en de rijke textuur van het doek geven het schilderij een tastbare kwaliteit die de abstracte vormen tot leven brengt. Deze textuur voegt een extra dimensie toe aan de visuele ervaring en maakt het schilderij niet alleen een lust voor het oog, maar ook een voelbare aanwezigheid in de ruimte.

"Dubbele Zielen" is meer dan alleen een schilderij; het is een venster naar de diepste lagen van menselijke emoties en interacties. Het nodigt uit tot reflectie en biedt een visuele reis door de complexe wereld van gevoelens en relaties. Of je nu een liefhebber bent van abstracte kunst, een bewonderaar van kubisme, of gewoon op zoek bent naar een krachtig en emotioneel kunstwerk voor je collectie, "Dubbele Zielen" zal zeker een blijvende indruk achterlaten.

Dit schilderij is een ware aanwinst voor elke ruimte en zal ongetwijfeld gespreksonderwerpen oproepen bij iedereen die het ziet. Het is een perfect voorbeeld van hoe kunst de ziel kan raken en ons kan verbinden met de universele ervaringen van liefde, verdriet, en de ingewikkelde dynamieken daartussen.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Dubbele Zielen: Abstract Olieverfschilderij van Twee Gezichten foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.