Emotie Portret: Abstracte Profielen in Geometrische Vormen | Kunst voor in huis
Emotie Portret: Abstracte Profielen in Geometrische Vormen foto 1

Emotie Portret: Abstracte Kubistische Schilderij van Twee Gezichten

Omschrijving

"Emotie Portret" is een intrigerend abstract olieverfschilderij dat de profielen van een man en een vrouw vastlegt in een stijl die doet denken aan de kubistische kunst van Pablo Picasso. Het schilderij toont twee gezichten in profiel, elk gevormd door vloeiende lijnen en geometrische vormen die hun innerlijke emoties weerspiegelen. De complexe interactie van lijnen en vormen creëert een dynamische en expressieve compositie die de kijker uitdaagt om de diepere gevoelens en relaties tussen de afgebeelde personen te ontrafelen.

De achtergrond van het schilderij is een intrigerende mix van warme gele tinten en koele grijze tonen, die samen een sfeer van melancholie of verdriet oproepen. Deze kleurenkeuze versterkt de emotionele impact van het kunstwerk, waarbij de warmte en koelte elkaar aanvullen en contrasteren, wat de complexiteit van menselijke emoties weerspiegelt.

De dikke, textuurrijke verfaanbrenging geeft het schilderij een tastbare kwaliteit, waardoor de vormen en lijnen naar voren lijken te komen en de kijker uitnodigen om de fysieke aanwezigheid van het kunstwerk te voelen. De kubistische stijl, gekenmerkt door gefragmenteerde en overlappende vlakken, biedt een nieuwe kijk op de menselijke vorm en emoties, waarbij de gezichten in stukken lijken te breken en opnieuw samenkomen in een nieuwe, meer dynamische realiteit.

"Emotie Portret" is niet slechts een visueel genot; het is een diepgaande verkenning van menselijke gevoelens en interacties. Het schilderij nodigt de kijker uit om langer stil te staan bij de subtiele nuances van de lijnen, vormen en kleuren, en de verhalen die ze vertellen. Dit kunstwerk is een prachtige toevoeging aan elke collectie, die de rijke traditie van kubistische kunst eer aandoet terwijl het tegelijkertijd een moderne interpretatie biedt van tijdloze thema's.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Emotie Portret: Abstracte Profielen in Geometrische Vormen foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.