Gespleten Visies: Abstract Olieverf Schilderij | Kunst voor in huis
Gespleten Visies: Abstract Olieverf Schilderij foto 1

Gespleten Visies: Twee Vrouwengezichten in Vibrante Kleuren

Omschrijving

Ontdek een intrigerend kunstwerk met "Gespleten Visies", waar twee vrouwengezichten samensmelten en splijten in een dynamisch spel van kleur en vorm.

Geschilderd met olieverf in een abstracte figuratieve stijl, brengt dit schilderij levendige energie en diepte tot leven. De vibrante kleuren en expressieve penseelstreken nodigen uit tot introspectie en verbeelding, terwijl de gesplitste gezichten een gevoel van dualiteit en complexiteit oproepen.

"Gespleten Visies" is een meesterwerk olieverfschilderij dat de grenzen van de realiteit en abstractie verkent, en elke kijker uitnodigt om zijn eigen interpretatie te ontdekken.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Gespleten Visies: Abstract Olieverf Schilderij foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.