Harmonische Verscheidenheid: Figuratief Abstract Kunstwerk | Kunst voor in huis
Harmonische Verscheidenheid: Figuratief Abstract Kunstwerk foto 1

Harmonische Verscheidenheid: Een Figuratief Abstract Meesterwerk

Omschrijving

"Harmonische Verscheidenheid" is een uitmuntend schilderij dat de schoonheid van diversiteit viert. Dit unieke kunstwerk is een mengeling van figuratieve en abstracte stijlen, wat resulteert in een visueel boeiende ervaring. In dit schilderij zijn menselijke figuren vermengd met abstracte elementen, waardoor een beeld wordt gecreëerd dat zowel herkenbaar als mysterieus is.

De kleuren zijn zorgvuldig gekozen om harmonie en contrast te bieden, en voegen een laag van emotionele diepte toe aan het kunstwerk. Zachte pasteltinten co-existeren naast krachtige, levendige kleuren, waardoor een visuele spanning en een gevoel van beweging en levendigheid worden gecreëerd.

Elke penseelstreek is met zorg aangebracht en toont de vaardigheid en het vakmanschap van de kunstenaar. De textuur van de verf voegt een tastbaar element toe aan het schilderij, waardoor de kijker wordt uitgenodigd om niet alleen te kijken, maar ook te voelen.

"Harmonische Verscheidenheid" is niet zomaar een schilderij; het is een verkenning van menselijke verbondenheid en de pracht van diversiteit. Dit kunstwerk nodigt ons uit om de schoonheid te waarderen die ontstaat wanneer verschillende vormen, kleuren en stijlen samenkomen in een harmonieus geheel. Het is een treffende herinnering aan de mogelijkheden die ontstaan wanneer we de diversiteit in onze eigen wereld omarmen

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Harmonische Verscheidenheid: Figuratief Abstract Kunstwerk foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.