Kruispunt van Culturen: Olieverf Fusion Kunstwerk | Kunst voor in huis
Kruispunt van Culturen: Olieverf Fusion Kunstwerk foto 1

Kruispunt van Culturen: Een Wereld in Eén Schilderij

Omschrijving

"Kruispunt van Culturen" is een olieverfschilderij waarin vier verschillende, maar even invloedrijke, kunststijlen en tradities samenkomen. Het schilderij weerspiegelt de levendige kleuren en symboliek van Chicano-kunst, de vormelijke precisie van de Union des Artistes Modernes, de organische sculpturale invloeden van Marguerite Blasingame, en de rijke culturele motieven van Yombe Artasante kunst.

Elk kwadrant van het schilderij is gewijd aan één van deze invloeden, waarbij de stijlen naadloos in elkaar overlopen in het centrum, waardoor een harmonieus geheel ontstaat. Het resultaat is een viering van diversiteit en een getuigenis van hoe verschillende kunsttradities kunnen samenkomen om iets volledig nieuws en toch diep geworteld in traditie te creëren.

Dit schilderij nodigt de toeschouwer uit om de rijke tapestrie van kunststijlen te verkennen en de manier waarop ze elkaar aanvullen en versterken. Het is zowel een viering van individualiteit als van collectiviteit, en een getuigenis van de universele taal van kunst die culturen, tijden en tradities overspant.

Design by JP

Max. 5 reproducties

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Kruispunt van Culturen: Olieverf Fusion Kunstwerk foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.