Blik van de Straatmuze: Kunstwerk Olieverf Vrouwenoog | Kunst voor in huis
Blik van de Straatmuze: Kunstwerk Olieverf Vrouwenoog foto 1

Olieverf Meesterwerk: Blik van de Straatmuze

Omschrijving

"Blik van de Straatmuze" is een adembenemend olieverfschilderij dat de essentie van moderne popcultuur en straatkunst esthetiek vastlegt door de lens van een hyperrealistische weergave van een vrouw's ogen. Geïnspireerd door de stijlen van grootmeesters zoals Yoji Shinkawa en Michelangelo di Raffaello Sanzio, brengt dit kunstwerk een unieke fusie van graffiti art en klassieke kunsttechnieken.

Het doek straalt een ongekende levendigheid uit, met kleurrijke, levendige tinten die rechtstreeks uit de urban street art scene lijken te komen. Olieverfverf, rijkelijk aangebracht op het canvas, zorgt voor een dynamische textuur die de gedetailleerde en nauwkeurige weergave van de vrouwenoog tot leven brengt. De blik van de muze is intens en boeiend, waardoor de kijker zich direct verbonden voelt met het onderwerp.

Tegen een eenvoudige achtergrond, die de focus legt op de complexiteit en diepte van de ogen, wordt de toeschouwer meegevoerd in een wereld waarin de grenzen tussen traditionele kunst en street art vervagen. "Blik van de Straatmuze" is niet alleen een eerbetoon aan de kracht van vrouwelijke schoonheid en expressie, maar ook een viering van de onstuimige, kleurrijke wereld van straatkunst en de impact ervan op de hedendaagse kunstcultuur.

Ontworpen door jp, staat dit stuk symbool voor de convergentie van verschillende kunstvormen en -culturen, en nodigt het uit tot reflectie over de manier waarop we schoonheid en kunst in onze alledaagse omgeving ervaren. Het is een onmisbaar stuk voor liefhebbers van zowel klassieke kunst als moderne, urbane expressies.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Blik van de Straatmuze: Kunstwerk Olieverf Vrouwenoog foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.