Blik van Kleurenspectrum: Vrouwelijke Visie in Olieverf | Kunst voor in huis
Blik van Kleurenspectrum: Vrouwelijke Visie in Olieverf foto 1

Ontdek 'Blik van Kleurenspectrum': Een Ode aan Vrouwelijke Schoonheid

Omschrijving

Het schilderij "Blik van Kleurenspectrum", ontworpen door JP, is een meesterwerk in olieverf dat de krachtige uitdrukking en diepe schoonheid van een vrouw door de spiegel van haar ogen weergeeft. Dit brede canvas maakt gebruik van de nat-in-nat techniek, waardoor de kleuren - wit, geel, blauw, en rood - naadloos in elkaar overvloeien en een dromerig, bijna etherisch effect creëren.

De ogen van de vrouw, centraal in het kunstwerk, zijn betoverend en lijken bijna te leven dankzij de diepte en intensiteit van de blik die met deze unieke techniek is vastgelegd. Elke kleur vertelt een eigen verhaal, van passie en rust tot mysterie en kracht, en weerspiegelt de complexe aard van haar persoonlijkheid.

Dit schilderij is niet alleen een visueel maar ook een emotioneel avontuur, waarbij de toeschouwer wordt uitgenodigd om dieper in te gaan op de verhalen die achter deze betoverende ogen liggen. "Blik van Kleurenspectrum" is een lofzang op vrouwelijke schoonheid, kracht en mysterie, vastgelegd in de rijke, levendige taal van olieverf.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Blik van Kleurenspectrum: Vrouwelijke Visie in Olieverf foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.