Woke Realiteiten: Een Betekenisvol Figuratief Schilderij | Kunst voor in huis
Woke Realiteiten: Een Betekenisvol Figuratief Schilderij foto 2

Ontdek de Diepgaande Betekenis van 'Woke Realiteiten

Omschrijving

"Woke Realiteiten" is een indrukwekkend figuratief schilderij dat de essentie van maatschappelijke bewustwording en zelfreflectie belicht en tot de conclusie komt dat dit een ideologie is. Dit kunstwerk nodigt de toeschouwer uit om de wereld door een nieuwe lens te bekijken en vraagt hen om dieper te graven naar begrip en empathie of afkeer.

De kunstenaar maakt gebruik van een rijk palet aan kleuren en krachtige penseelstreken om de dynamiek tussen de figuren op het doek te benadrukken. De emotionele uitdrukkingen en interacties tussen de figuren roepen een gevoel van urgentie en het streven naar verandering op.

In "Woke Realiteiten" worden de personages afgebeeld terwijl ze ontwaken voor de realiteiten om hen heen. Hun ogen zijn wijd open, sommigen lijken verrast, anderen lijken bezorgd, maar allen zijn duidelijk bewust van hun omgeving en de bredere maatschappelijke context waarin ze zich denken te bevinden.

Dit kunstwerk gaat niet alleen over het zien, maar ook over het voelen en begrijpen van de wereld om ons heen. Het spoort ons aan om bewuster te worden van onszelf en onze relaties met anderen, en daagt ons uit om actie te ondernemen in het licht van onrechtvaardigheid en ongelijkheid.

"Woke Realiteiten" is een olieverf kunstwerk dat even provocerend als mooi is, en biedt een uitnodiging om de discussie voort te zetten over de onderwerpen die het belicht, lang nadat je het schilderij hebt bekeken.

Design by Senna

Max. 5 reproducties

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Woke Realiteiten: Een Betekenisvol Figuratief Schilderij foto 2
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.