Kleurrijke Vrouwenkracht: Abstract Vrouwenportret | Kunst voor in huis
Kleurrijke Vrouwenkracht: Abstract Vrouwenportret foto 1

Ontdek 'Kleurrijke Vrouwenkracht': Een Abstract Vrouwenportret in Olieverf

Omschrijving

Het schilderij "Kleurrijke Vrouwenkracht" is een explosie van kleur en emotie, gevangen in olieverf op canvas. Dit kunstwerk, dat de gezichten van diverse vrouwen in een abstracte stijl uitbeeldt, is een viering van vrouwelijkheid in al haar vormen en maten. Elke penseelstreek en kleurkeuze is doordacht en draagt bij aan een krachtige compositie die de kijker uitnodigt om de diepe en veelzijdige aspecten van vrouw-zijn te verkennen.

De kunstenaar heeft gekozen voor een breed scala aan kleuren, van zachte pasteltinten tot felle, levendige kleuren, om de unieke persoonlijkheden en krachten van vrouwen te symboliseren. De gezichten zijn samengesteld uit een mix van realistische en abstracte elementen, waardoor een dynamisch en meeslepend beeld ontstaat dat de kijker uitdaagt om verder te kijken dan het oppervlak.

"Kleurrijke Vrouwenkracht" is niet alleen een visueel spektakel; het is ook een ode aan de innerlijke schoonheid, kracht en veerkracht van vrouwen wereldwijd. Dit schilderij is een must-have voor iedereen die de kracht van abstracte kunst en de diepte van vrouwelijke energie wil viere

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Kleurrijke Vrouwenkracht: Abstract Vrouwenportret foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.