Schaduwspel van de Ziel: Abstract Vrouwengezicht | Kunst voor in huis
Schaduwspel van de Ziel: Abstract Vrouwengezicht foto 1

Ontdek 'Schaduwspel van de Ziel' – Een Abstracte Visie

Omschrijving

"Schaduwspel van de Ziel" is een intrigerend olieverfschilderij dat de grenzen tussen abstractie en figuratie verkent. In dit kunstwerk staat het gezicht van een vrouw centraal, maar niet zoals we dat gewoonlijk zien. Het schilderij is uitgevoerd in een monochroom zwart-wit palet, wat zorgt voor een tijdloze en universele uitstraling.

Het gezicht van de vrouw is opgebouwd uit een samenspel van abstracte vormen en lijnen, waardoor de kijker wordt uitgedaagd om verder te kijken dan de oppervlakte. De kunstenaar speelt met licht en schaduw, waardoor een dynamisch en bijna driedimensionaal effect ontstaat. De subtiele nuances in de zwart-wit tinten brengen de emoties en de innerlijke wereld van de vrouw tot leven.

Dit schilderij is niet alleen een visueel spektakel, maar nodigt ook uit tot introspectie en reflectie. De abstracte weergave van het vrouwengezicht in "Schaduwspel van de Ziel" daagt de kijker uit om de complexiteit en de diepgang van de menselijke geest te verkennen. Het is een werk dat blijft boeien en nieuwe interpretaties blijft ontlokken bij elke blik.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Schaduwspel van de Ziel: Abstract Vrouwengezicht foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.