Urban Muse: Vrouwengezicht in Street Art Stijl | Kunst voor in huis
Urban Muse: Vrouwengezicht in Street Art Stijl foto 1

Ontdek Urban Muse: Een Kleurrijke Street Art Ode

Omschrijving

Het schilderij "Urban Muse: Kleurenspectrum" is een fascinerende fusie van figuratieve en abstracte kunst, uitgedrukt in de dynamische en kleurrijke wereld van street art. Dit unieke olieverfschilderij toont het gezicht van een vrouw, niet door traditionele contouren, maar via een explosie van kleuren die haar emoties, gedachten en dromen weerspiegelen.

De achtergrond, geïnspireerd door de rauwe texturen en ongepolijste esthetiek van de stedelijke omgeving, contrasteert en complementeert tegelijkertijd het onderwerp. De kleuren spatten van het doek af en zijn zorgvuldig gekozen om zowel harmonie als contrast te creëren, waardoor het gezicht van de vrouw op een bijna droomachtige wijze naar voren komt.

Wat "Urban Muse: Kleurenspectrum" onderscheidt, is de manier waarop traditionele olieverftechnieken zijn toegepast in een stijl die doorgaans wordt geassocieerd met straatkunst. Dit zorgt voor een boeiende textuur en diepte, waarbij de dikke, rijke lagen olieverf de kijker uitnodigen om dichterbij te komen en de details en nuances van het werk te ontdekken.

Dit schilderij is een ode aan de vrouwelijke kracht en complexiteit, uitgebeeld in een stijl die de grenzen van de hedendaagse kunst verlegt. "Urban Muse: Kleurenspectrum" is niet alleen een visueel spektakel; het is een dialoog tussen de kijker en de veelzijdige identiteit van de moderne vrouw, gevangen in het eeuwige canvas van de stad.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Urban Muse: Vrouwengezicht in Street Art Stijl foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.