Vrouwelijk Visioen in Kubisme: Abstract Portret | Kunst voor in huis
Vrouwelijk Visioen in Kubisme: Abstract Portret foto 2

Ontdek 'Vrouwelijk Visioen in Kubisme' - Een Kubistisch Meesterwerk

Omschrijving

"Vrouwelijk Visioen in Kubisme" is een intrigerend abstract olieverfschilderij dat de essentie van vrouwelijkheid op een unieke artistieke wijze vastlegt. Geïnspireerd door de stijl van het kubisme, wordt het portret van de vrouw gekenmerkt door grote, expressieve ogen en een gezicht dat als middelpunt van het doek dient.

De kunstenaar gebruikt een levendig kleurenpalet van groen en geel om de gelaatstrekken te benadrukken, terwijl abstracte vormen de details van de lippen, neus en jukbeenderen vormen. Dit alles creëert een gevoel van diepte en beweging binnen het canvas. De achtergrond in tinten van blauw-groen complementeert haar kenmerken en voegt een extra laag van harmonie en rust toe aan het werk.

Dit schilderij is niet alleen een visuele maar ook een emotionele ervaring, waarbij de kijker wordt uitgenodigd om de complexiteit en schoonheid van abstracte kunst te verkennen. Elk element van "Vrouwelijk Visioen in Kubisme" is zorgvuldig overwogen om een krachtige, dynamische en esthetisch verheffende impressie te geven.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Vrouwelijk Visioen in Kubisme: Abstract Portret foto 2
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.