Droomgelaat in Zilvergoud: Abstracte Schoonheid Ontvouwd | Kunst voor in huis
Droomgelaat in Zilvergoud: Abstracte Schoonheid Ontvouwd foto 1

Verken 'Droomgelaat in Zilvergoud': Een Meesterwerk van Abstractie

Omschrijving

Het olieverfschilderij "Droomgelaat in Zilvergoud" is een adembenemende verkenning van abstracte kunst, waarin de essentie van een vrouwengezicht wordt gevangen met een buitengewone mix van zilver en goud, geaccentueerd door nuances van lichtzwart en geel. Geïnspireerd door de artistieke benaderingen van Narayan Shridhar Bendre, speelt dit werk met romantische gebaren en droomachtige figuren, die samen een etherische en bijna mythische sfeer scheppen.

Zilver en goud vloeien samen over het canvas, waardoor een glinsterend effect ontstaat dat de kijker meeneemt op een reis door licht en reflectie. Deze kleurrijke symfonie wordt versterkt door subtiele contrasten en harmonieuze overgangen, waarbij de lichtzwarte en gele accenten de diepte en complexiteit van het gezicht benadrukken. Het effect is alsof men kijkt naar een droom die is vastgelegd in verf, waarbij elke penseelstreek bijdraagt aan het algehele gevoel van mystiek en verwondering.

Centraal in het schilderij staat een spiegelbeeld, dat fungeert als een poort naar de ziel en de innerlijke wereld van het onderwerp. Dit motief nodigt de beschouwer uit om dieper na te denken over het concept van zelfreflectie en de vele lagen van onze identiteit.

"Droomgelaat in Zilvergoud" is niet slechts een schilderij, maar een stille getuige van de rustige momenten die ons leven definiëren. Het nodigt uit tot introspectie en biedt een moment van rust en bezinning in onze anders hectische wereld. Een waar meesterwerk dat zowel de verbeelding prikkelt als de ziel kalmeert.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Droomgelaat in Zilvergoud: Abstracte Schoonheid Ontvouwd foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.