Vijf Vrouwen aan Tafel: Olieverf Schilderij | Kunst voor in huis
Vijf Vrouwen aan Tafel: Olieverf Schilderij foto 1

Vijf Vrouwen: Een Ode aan de Vreugde van Samenzijn

Omschrijving

Dit olieverfschilderij, getiteld "Vijf Vrouwen: Een Toast op Vriendschap", is een kleurrijk en energiek eerbetoon aan de vreugde van samenzijn. De vijf vrouwen, elk met een unieke uitstraling en stijl, zijn verenigd rond een tafel vol levendige gesprekken en gedeelde lachmomenten. De dynamische compositie en het rijke kleurenpalet brengen de scène tot leven, waarbij elke vrouw een eigen verhaal lijkt te vertellen.

De achtergrond is speels en abstract, met zwevende elementen die de feestelijke sfeer versterken. Flessen wijn en glazen in verschillende vormen en maten dragen bij aan het gevoel van een ongedwongen bijeenkomst. De tafel, een verzamelpunt van diverse objecten, symboliseert de gedeelde ervaringen en herinneringen.

Het gebruik van olieverf geeft diepte en textuur aan het kunstwerk, waardoor de figuren bijna van het doek af lijken te stappen. De techniek van de kunstenaar is zichtbaar in de expressieve penseelstreken en de subtiele details die elke vrouw karakter en persoonlijkheid geven.

"Vijf Vrouwen: Een Toast op Vriendschap" is niet alleen een beeld van een moment, maar ook een viering van de banden die ons verbinden. Dit schilderij nodigt uit om de eigen momenten van vreugde te herkennen en koesteren en past perfect in elke ruimte die een vleugje warmte en gezelligheid kan gebruiken.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Vijf Vrouwen aan Tafel: Olieverf Schilderij foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.