Vinologen in Verbinding: Kunstwerk van Wijn & Vriendschap | Kunst voor in huis
Vinologen in Verbinding: Kunstwerk van Wijn & Vriendschap foto 1

Vinologen in Verbinding: Drie Vrouwen, Wijn, en Vriendschap

Omschrijving

Vinologen in Verbinding" is een betoverend olieverfschilderij dat een tijdloos tafereel vastlegt: drie vrouwen die samen wijn drinken, elk met een glas in de hand. Deze kunstwerken brengen de schoonheid van vriendschap en de verfijnde cultuur van wijn drinken tot leven.

Het schilderij speelt zich af in een warme, uitnodigende ambiance die zowel gezelligheid als diepgang uitstraalt. De compositie is zorgvuldig opgebouwd; elke vrouw is uniek, met haar eigen houding en expressie, maar samen vormen ze een harmonieus geheel. Hun gezichten zijn verlicht door het zachte schijnsel van kaarslicht, wat een intieme sfeer creëert.

De achtergrond is subtiel gehouden, met zachte, vermengde kleuren die de aandacht op de vrouwen en hun interactie vestigen. De kleuren van hun kleding en de wijn variëren van dieprood tot goudgeel, wat een visueel boeiend contrast biedt en de rijkdom van het moment benadrukt.

De textuur van de verf draagt bij aan de levendigheid van het schilderij. Met dikke, bewuste penseelstreken brengt de kunstenaar de stof van de kleding, de gladheid van de wijnglazen, en de vloeiende beweging van de wijn tot leven. Dit zorgt voor een dynamisch en bijna tastbaar beeld dat de kijker uitnodigt dichterbij te komen.

"Vinologen in Verbinding" is niet alleen een hulde aan de kunst van het wijn drinken, maar ook een viering van vrouwelijke vriendschap. Het illustreert hoe simpele momenten, zoals samen wijn drinken, krachtige herinneringen en banden kunnen smeden. Dit schilderij is een perfect geschenk voor de wijnliefhebber in je leven of een prachtige toevoeging aan elke ruimte die de warmte en verbinding van goede vrienden wil uitstralen

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Vinologen in Verbinding: Kunstwerk van Wijn & Vriendschap foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.