Wijnvergadering: Kleurrijk Olieverfschilderij - Design van JP | Kunst voor in huis
Wijnvergadering: Kleurrijk Olieverfschilderij - Design van JP foto 1

Wijnvergadering: Een Levendig Olieverfschilderij

Omschrijving

"Wijnvergadering" is een levendig en kleurrijk olieverfschilderij dat het plezier en de gezelligheid van een ontspannen bijeenkomst weerspiegelt. Ontworpen door JP, toont dit kunstwerk vier elegante dames die genieten van een goed glas wijn in een levendige setting. De warme en levendige kleuren brengen de vreugde van het moment tot leven, terwijl de penseelstreken een gevoel van beweging en dynamiek toevoegen aan het tafereel.

Elke dame is met zorg geschilderd, met aandacht voor details zoals de uitdrukkingen op hun gezichten en de texturen van hun kleding. Het schilderij straalt een gevoel van samenhorigheid en genot uit, waardoor de kijker wordt uitgenodigd om deel te nemen aan het feestelijke gevoel van de scène.

Dit meesterwerk van JP is niet alleen een visueel genot, maar ook een bron van inspiratie en vreugde voor degenen die het bezitten. Het brengt de warmte en gezelligheid van een gezamenlijk moment tot leven en herinnert ons eraan om te genieten van de eenvoudige geneugten van het leven.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Wijnvergadering: Kleurrijk Olieverfschilderij - Design van JP foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.