Zeven Ritmes: Abstracte Dans van Vrouwen | Olieverf | Kunst voor in huis
Zeven Ritmes: Abstracte Dans van Vrouwen | Olieverf foto 1

Zeven Ritmes: Een Ode aan Vrouwelijke Verbondenheid

Omschrijving

"Zeven Ritmes: Dans van Verbondenheid" is een modern abstract figuratief olieverfschilderij ontworpen door JP, dat de essentie van vrouwelijke kracht en harmonie vangt. Dit meesterwerk toont zeven vrouwen die samen in een dans zijn verstrengeld, hun bewegingen vloeiend en vol energie. Elke figuur is uniek, maar samen vormen ze een prachtige eenheid die de diversiteit en verbondenheid van de vrouwelijke geest symboliseert.

De kunstenaar heeft gekozen voor een abstracte benadering om de complexiteit en diepte van menselijke emoties en relaties uit te drukken. De vormen en lijnen zijn expressief en dynamisch, waardoor de kijker wordt uitgenodigd om de innerlijke ritmes en de onderlinge verbondenheid van de figuren te ervaren.

De achtergrond is doelbewust minimalistisch gehouden, waardoor de focus ligt op de dansende figuren. Het gebruik van levendige, doch harmonieuze kleuren versterkt het gevoel van energie en passie dat van het doek spat. De tactiele kwaliteit van de dikke, textuurrijke olieverf voegt een dimensie van tastbaarheid toe, waardoor het kunstwerk niet alleen visueel, maar ook fysiek aantrekkelijk is.

"Zeven Ritmes: Dans van Verbondenheid" is niet alleen een eerbetoon aan de schoonheid en kracht van vrouwelijke samenwerking, maar ook een uitnodiging om de diepere ritmes van het menselijk bestaan te overwegen. Dit schilderij belichaamt de tijdloze dans van het leven zelf, gevierd door de lens van abstracte figuratie.

 

 

 

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Zeven Ritmes: Abstracte Dans van Vrouwen | Olieverf foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.