Zulu Zaligheid: Levendig Olieverfschilderij | Kunst voor in huis
Zulu Zaligheid: Levendig Olieverfschilderij foto 1

Zulu Zaligheid: Kleurrijk Olieverfschilderij

Omschrijving

"Verlies jezelf in de levendige wereld van 'Zulu Zaligheid', een prachtig olieverfschilderij dat de essentie van de Zulu-cultuur vastlegt. In het hart van het schilderij prijkt de Zulu-spirit, omringd door geometrische vormen in een bonte mix van rood, blauw, groen, wit en geel. Witte lijnen sieren het gezicht in tribale patronen, een eerbetoon aan de rijke tradities van het Zulu-volk.

De achtergrond barst van gedurfde kleuren en vormen die een sfeer creëren die doet denken aan traditionele Zulu-zarelata-kunst. Een grote bloem aan een uiteinde voegt een speels element toe aan het geheel, terwijl het schilderij toch een diepe symboliek behoudt.

Dit kunstwerk is meer dan alleen een visuele ervaring; het is een viering van vreugde en vitaliteit tijdens het Nieuwjaarsfeest, vastgelegd in de unieke stijl van focus stacking. 'Zulu Zaligheid' nodigt je uit om deel te nemen aan de feestvreugde en de rijke cultuur van de Zulu's te omarmen."

 

 

 

 

 

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Zulu Zaligheid: Levendig Olieverfschilderij foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.