Infrarood verwarming schilderijen | Kunst voor in huis
 

Infrarood verwarming schilderijen

Voordeel van Infrarood panelen Schilderijen

Een ander groot voordeel van infraroodverwarming met een olieverf schilderij is dat, in tegenstelling tot conventionele verwarmers die alleen de lucht verwarmen, infraroodstralers de wanden verwarmen, wat betekent dat ze volledig droog blijven en dat u het prachtig kunt verwerken in een olieverf schilderij. Vervolgens wordt de thermische massa binnen de muren en de vloeren opgebouwd, waardoor de warmte wordt gehandhaafd en droog blijft door condensatie te verminderen. Daarom helpt infraroodverwarming schimmelvorming in het pand voorkomen.

Bovendien verwarmen conventionele verwarmers de kamer door convectiestromen die stofdeeltjes continu rond het huis circuleren, maar deze convectiestromen treden niet op bij infraroodverwarming, dus voor mensen die aan astma lijden, kunnen infraroodpanelen de ideale oplossing zijn.

Infraroodverwarming schilderijen zorgen ook voor een optimale verwarmingstemperatuur binnen 30 seconden nadat ze zijn ingeschakeld. Omdat er geen bewegende delen zijn, maken ze geen geluid; daarom zijn ze ideaal als verwarmingsoplossing in slaapkamers.

Infrarood verwarming met olieverf schilderij aankopen

Bent u ook overtuigd van de voordelen van het verwarmen met infraroodpanelen in de vorm van een geweldig schilderij en wilt u overgaan tot aankoop? Dan moeten onnodige fouten van in het begin worden vermeden. Allereerst moet de individuele behoefte duidelijk zijn om infraroodpanelen met het juiste vermogen, in de juiste aantallen en afmetingen te kunnen aanschaffen. Hierbij speelt niet alleen de grootte van de te verwarmen ruimte een rol, maar ook de indeling van de ruimte zelf. Alleen met deze informatie kunnen de benodigde afmetingen, het vermogen, de aantallen en de uitvoering bepaald worden. Bij de berekening wordt er rekening gehouden met de isolatiewaarde, grootte van de ruimte, materialen in de ruimte, grootte van de ramen en locatie waar het paneel komt te hangen. Schildeirjen leveren wij in ieder gewenst formaat en worden met uw infrarood verwarming gelevered.


Aan wat moet een infrarood verwarmingspaneel voldoen? Functie, uiterlijk en design spelen verder een belangrijke rol bij de aanschaf van infraroodpanelen. De eisen die u hieraan stelt, moeten ook voor de definitieve aankoop duidelijk zijn. Hier kan u best rekening mee houden:

  • Welke ruimte wilt u verwarmen? Woonkamer, badkamer, veranda, ...
    * Gaat u de verwarming gebruiken als hoofd- of bijverwarming?
    * Beschikbare locatie voor het paneel
    * Beschikbare stroomtoevoer


  • De eisen aan uw infrarood verwarming stoppen niet bij de afmeting en het vermogen. Er is een ruim aanbod aan modellen en uitvoeringen, maar niet alle panelen zijn geschikt voor alle toepassingen. Voor elke woon-of bedrijfstoepassing zijn diverse varianten en verschillende ontwerpen van uiteenlopende materialen beschikbaar.
    Volgende toepassingen zijn er mogelijk met onze toestellen


* Aluminium panelen in alle rall kleuren of foto print
* Glazen panelen in alle rall kleuren of foto print
* Spiegel verwarmingspanelen
* Lage & hoge temperatuur toestellen
* Extreem hoge temperatuur toestellen (heatstrip)
* Lange en korte golf infrarood
* Terras verwarming met korte golf infrarood lamp

Om de best passende infrarood verwarming te kunnen kopen, moeten de volgende zaken duidelijk zijn:

Toepassing van de verwarming, het gewenste vermogen, uitvoering van het infraroodpaneel en waar komt het paneel te hangen. Als we alles duidelijk in beeld hebben gebracht kunnen we overgaan tot het samenstellen van de best passende infrarood uitvoering voor uw ruimte. Bij deze berekening helpt onze adviseur u met plezier en volledig kosteloos. Na een grondig onderzoek van uw ruimte(s) wordt een aangepaste en gepersonaliseerde offerte opgemaakt. Al onze toestellen voldoen aan de nodige keurmerken en certificaten en ondergaan strenge testen.

Zo wordt de kwaliteit en veiligheid van uw nieuwe infrarood verwarming gegarandeerd. Dat geeft u als koper de zekerheid, dat de productspecificaties niet zomaar uit de lucht zijn gegrepen maar dat onze producten aan al uw wensen voldoen. Ons bedrijf heeft meer dan 8 jaar ervaring met infrarood verwarming in grote en kleine projecten, laat onze ervaring ook in uw voordeel spelen. Onze adviseurs staan u vrijblijvend bij met raad, daad en gratis advies aan huis. Wenst u meer informatie of wenst u een gratis huisbezoek?

Neem vandaag nog contact op met ons of bezoek onze website www.gezondverwarmen.be