Urbania Abstracta: Abstracte Stadsgezicht Kunstwerk | Kunst voor in huis
Urbania Abstracta: Abstracte Stadsgezicht Kunstwerk foto 1

Abstracte Vertolking van Stedelijke Schoonheid: Urbania Abstracta

Omschrijving

"Urbania Abstracta" is een artistieke viering van stedelijke vormen en architectonische structuren. Het schilderij neemt de kijker mee op een visuele reis door een stad, getransformeerd door abstracte interpretaties en verbeelding.

Op het canvas komen kleuren, vormen en lijnen samen om bekende stedelijke elementen zoals hoge gebouwen, bruggen en straten te suggereren. Echter, de abstracte stijl nodigt uit tot een diepere exploratie en interpretatie, waarbij elk element opnieuw wordt bekeken en ervaren door een creatieve lens.

Het kleurenpalet van "Urbania Abstracta" is zowel modern als tijdloos, met een harmonie van koel blauw en warme oranje tinten die samen de drukte en energie van het stadsleven vangen. Tegelijkertijd biedt het schilderij een gevoel van rust en contemplatie door zijn abstracte benadering, die een stap terug neemt van de letterlijke representatie en de essentie van stedelijke schoonheid verkent.

Dit kunstwerk is niet alleen een esthetisch aangename ervaring, maar ook een filosofische reflectie op de complexiteit en schoonheid van stedelijke landschappen. "Urbania Abstracta" is een schilderij dat resonantie vindt bij elke liefhebber van zowel abstracte kunst als stedelijke architectuur.

 

 

 

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Urbania Abstracta: Abstracte Stadsgezicht Kunstwerk foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.