Amsterdamse Avondlicht: Afremov-Stijl Schilderij | Kunst voor in huis
Amsterdamse Avondlicht: Afremov-Stijl Schilderij foto 1

Amsterdamse Avondlicht: Een Verlichte Ode aan Amsterdam

Omschrijving

"Amsterdamse Avondlicht" is een prachtig olieverf schilderij dat de karakteristieke charme en sfeer van Amsterdam vastlegt door de kenmerkende penseelstreken en kleurenpalet van de wereldberoemde kunstenaar Leonid Afremov.

Dit schilderij brengt de kanaalbruggen van Amsterdam tot leven, verlicht door ouderwetse lantaarns en weerspiegeld in het kalme water hieronder. De gevels van de historische panden gloeien in warme oranje en gouden tinten, terwijl de hemel is doordrenkt met een rijke mix van paars, blauw en roze.

Wat dit werk echt bijzonder maakt, is de kenmerkende Afremov-stijl: een explosie van kleur en textuur, met dikke lagen verf en brede, energieke penseelstreken die het canvas tot leven brengen. De reflecties in het water worden weergegeven in schitterende, dansende kleurpatronen die de dynamiek van de stad 's nachts vastleggen.

"Amsterdamse Avondlicht" is meer dan een schilderij; het is een ervaring, een reis naar het hart van een van de meest geliefde steden ter wereld, vastgelegd door het unieke oog van de Afremov-stijl. Een must-have voor elke liefhebber van kunst en cultuur.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Amsterdamse Avondlicht: Afremov-Stijl Schilderij foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.