Stedelijke Avondnevel: Nat-in-Nat Stadsschilderij | Kunst voor in huis
Stedelijke Avondnevel: Nat-in-Nat Stadsschilderij foto 2

Betovering van een Regenachtige Stadsavond

Omschrijving

Het schilderij "Stedelijke Avondnevel" transporteert de kijker naar een regenachtige avond in de stad. De nat-in-nat techniek, waarbij natte verf over andere natte verf wordt aangebracht, resulteert in een dromerige en bijna etherische weergave van de stedelijke omgeving. Straatlichten reflecteren op de vochtige bestrating, waardoor schitterende lichtvlekken ontstaan die dansen tussen de schaduwen van voorbijgangers.

De gebouwen op de achtergrond vervagen zachtjes in de nevelige atmosfeer, waardoor het gevoel ontstaat dat de stad zich uitstrekt tot in het oneindige. Subtiele kleurovergangen van diepblauw naar zachte violet- en grijstinten roepen de rustige sfeer op van de stad die zich opmaakt voor de nacht.

"Stedelijke Avondnevel" is een viering van de rustige momenten in de stad, wanneer de drukte van de dag plaatsmaakt voor de stille contemplatie van de avond. Het is een uitnodiging om te verdwalen in de reflecties en schaduwen van de nacht en de schoonheid van het moment te omarmen.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Stedelijke Avondnevel: Nat-in-Nat Stadsschilderij foto 2
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.