Dageraad Dromen: Betoverende Stad Skyline olieverfschilderij | Kunst voor in huis
Dageraad Dromen: Betoverende Stad Skyline olieverfschilderij foto 1

Dageraad Dromen: Stad Skyline bij Zonsopkomst

Omschrijving

"Dageraad Dromen vangt de magie van een stad bij zonsopkomst in een enkel beeld. De stad ontwaakt langzaam uit haar nachtelijke sluimer, terwijl de eerste stralen van de ochtendzon de hemel verlichten en de contouren van de gebouwen zachtjes omlijnen.

De skyline strekt zich majestueus uit langs de horizon, elk gebouw een symbool van menselijke ambitie en creativiteit. De kleuren zijn warm en levendig, met tinten van oranje, roze en goud die de lucht schilderen en reflecteren op de glazen gevels van de wolkenkrabbers.

In de verte strekt een rivier zich uit, glinsterend als vloeibaar goud onder de eerste stralen van de ochtend. Boten glijden geruisloos over het water, hun lichten nog steeds zichtbaar in de vroege ochtendmist.

Het schilderij is doordrenkt van een gevoel van hoop en verwachting, een belofte van nieuwe mogelijkheden en avonturen die de nieuwe dag met zich meebrengt. Het is een uitnodiging om even stil te staan en te genieten van de serene schoonheid van de ochtend, voordat de stad weer tot leven komt met de drukte van de dag."

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Dageraad Dromen: Betoverende Stad Skyline olieverfschilderij foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.