Romantiek Onder de Wilgen: Liefde Vastgelegd in Kunst | Kunst voor in huis
Romantiek Onder de Wilgen: Liefde Vastgelegd in Kunst foto 1

Diepe Emoties en Natuurlijke Schoonheid: 'Romantiek Onder de Wilgen

Omschrijving

'Romantiek Onder de Wilgen' is een betoverend kunstwerk dat de tijdloze emotie van liefde prachtig vastlegt. Dit schilderij portretteert een intiem moment tussen twee geliefden, genesteld onder een sierlijke wilgenboom in een rustig stadspark.

De sfeer van het olieverf schilderij is er een van sereniteit en diepe verbondenheid. Zachte penseelstreken brengen het gefluister van de bladeren en het subtiele geluid van verre vogelzang tot leven. De figuren zijn geschilderd met zachte, warme tinten die hun innige omhelzing en gedeelde moment accentueren.

Het licht, dat door de takken van de wilgen sijpelt, werpt een gouden gloed over het stel, waardoor hun silhouetten oplichten tegen de achtergrond van diepgroene en rustieke bruintinten. De liefde tussen de twee is zo tastbaar dat het bijna voelt alsof je als toeschouwer hun gedeelde geluk kunt voelen.

Dit schilderij is niet alleen een esthetisch genot, maar ook een herinnering aan de schoonheid van eenvoudige, pure liefde. 'Romantiek Onder de Wilgen' is een kunstwerk dat elke ruimte verrijkt met zijn warme uitstraling en diepgaande emotie.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Romantiek Onder de Wilgen: Liefde Vastgelegd in Kunst foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.