Herfstfluisteringen: Twee Zielen in Olieverf | Kunst voor in huis
Herfstfluisteringen: Twee Zielen in Olieverf foto 1

Herfstfluisteringen Tussen Twee: Een Olieverf Beleving

Omschrijving

"Herfstfluisteringen Tussen Twee" is een meeslepend olieverfschilderij dat de intimiteit en sereniteit van twee mensen vastlegt die samen door een herfstbos wandelen. Dit kunstwerk is opmerkelijk vanwege zijn gebruik van de 'nat-in-nat' techniek, gecombineerd met dik aangebrachte verf, wat resulteert in een rijke, textuurvolle afwerking die de kijker uitnodigt om dichterbij te komen en elk detail te ervaren.

Het kleurenpalet is warm en rijk, met tinten van oranje, rood, geel en bruin die het bos tot leven brengen. De herfstbladeren lijken bijna te fluisteren, creërend een atmosfeer van rust en contemplatie. De twee figuren in het centrum van het schilderij zijn op zodanige wijze geschilderd dat hun verbondenheid en interactie met de natuurlijke omgeving voelbaar zijn.

De diepte en textuur van de verftechniek versterken de visuele impact van het schilderij, waardoor het landschap een bijna drie-dimensionaal gevoel krijgt. "Herfstfluisteringen Tussen Twee" is niet alleen een getuigenis van de technische vaardigheid van de kunstenaar, maar ook een viering van de natuurlijke schoonheid van het seizoen en de subtiele, vaak onuitgesproken momenten van menselijke connectie. Dit werk nodigt de kijker uit om zich te verliezen in de schoonheid van het moment en de seizoensverandering te omarmen.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Herfstfluisteringen: Twee Zielen in Olieverf foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.