Eindeloze Horizon: Olieverf Landschap kopen | Kunst voor in huis
Eindeloze Horizon: Olieverf Landschap kopen foto 1

Oneindige Steiger: De Magie van de Eindeloze Horizon

Omschrijving

Het schilderij "Eindeloze Horizon" is een meesterwerk dat de rust en het mysterie van een uitgestrekt landschap vastlegt. Centraal in dit kunstwerk staat een lange, houten steiger die zich uitstrekt tot aan de horizon, waardoor de kijker zich kan afvragen waar deze naartoe leidt.

De weerspiegeling van de steiger in het kalme water eronder, samen met de zachte pasteltinten van de lucht bij zonsondergang, creëert een sfeer van serene rust. De textuur van de olieverf geeft het schilderij diepte, waardoor de houten planken van de steiger haast tastbaar worden.

Terwijl je naar "Eindeloze Horizon" kijkt, voel je je misschien uitgenodigd om een wandeling te maken over de oneindige steiger, naar een onbekende bestemming, omringd door de rust van de natuur en de schoonheid van het moment. Het is een uitnodiging om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en jezelf te verliezen in de magie van het landschap.

 

 

 

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Eindeloze Horizon: Olieverf Landschap kopen foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.